Comutator și temporizator WIFI inteligent multifuncțional
Comutator WIFI inteligent multifuncțional și temporizator pentru montare pe șina DIN 63A. Dispozitivul se poate conecta la rețeaua WIFI de acasă. Astfel vei avea acces de pe telefon pentru a controla pornirea/oprirea. si programare cu temporizator..
110Lei
TXCB2-TW
Comutator WIFI Smart, contor de tensiune și putere, temporizator, protecție la tensiune 63 A
Contor de electricitate monofazat cu protectii la joasa si inalta tensiune, suprasarcina, protectie la temperatura si altele. Puteti monitoriza tensiunea, curentul si puterea in orice moment pe un afisaj LCD color. Conexiune WIFI cu mai multe aplicat..
240Lei
KWS-302WF
Contor de electricitate inteligent WIFI monofazat cu protectii multiple Tuya Smart Life 100A
Contor de energie electrică monofazat cu două sensuri 100A care poate măsura energia activă pozitivă precum și energia activă negativă într-o rețea electrică în care există un sistem fotovoltaic conectat. Acest contor inteligent de energie electrică ..
249Lei
TVPS1-100TP
Contor de electricitate WIFI inteligent multifuncțional, întrerupător, siguranță și temporizator
Contor de energie electrică WIFI inteligent multifuncțional, întrerupător, siguranță și temporizator pentru montare pe șină DIN 63A cu opțiunea de monitorizare reală a consumului de energie electrică instantaneu, zilnic, săptămânal și anual. Dispo..
140Lei
TXCB2-VAP
Contor de energie electrică inteligent WIFI trifazat cu protecții multiple Tuya Smart Life 380V 80A
Contor de putere monofazat cu afisaj color, protectii de joasa si inalta tensiune, protectie la suprasarcina, protectie la scurgeri, protectie la cutremur. Puteți monitoriza tensiunea, curentul și puterea în orice moment pe ecranul LCD. Conexiune WIF..
499Lei
TVPS3-80T
Contor de energie electrică, întrerupător și cronometru multifuncțional inteligent WIFI
Contor de energie electrică multifuncțional, întrerupător și temporizator inteligent WIFI pentru montare pe șină DIN 63A cu opțiunea de monitorizare reală a consumului de energie electrică instantaneu, zilnic, săptămânal și anual. Dispozitivul se ..
126Lei
TXCB2-TWM
Contor electric WIFI Smart cu display color, protectii multiple, releu dublu, calibrare, Tuya Smart Life
Contor electric monofazat cu display color, protectie la joasa si inalta tensiune, protectie la suprasarcina, protectie la scurgeri, protectie la cutremur, care, spre deosebire de alte modele, are doua relee cu care deconecteaza faza si zero in acela..
245Lei
TVPS1-63LWC
Contor electric WIFI Smart cu protectii multiple, releu dublu, calibrare, Tuya Smart Life
Contor de energie electrică monofazat cu protecții la joasă și înaltă tensiune, suprasarcină, protecție împotriva scurgerilor, protecție la cutremur, care, spre deosebire de alte modele, are două relee cu care deconectează fază și zero în același tim..
220Lei
TVPS1-63LW
Protectie inteligenta la supratensiune si sarcina, siguranta automata 63A
Caracteristici:  Protecție la supratensiune: reglabilă de la 230V la 300V (setare din fabrică: peste 270V oprire și sub 250V activare)  Protecție la joasă tensiune: reglabilă de la 210V-140V (setare din fabrică: oprire sub 170V și a..
90Lei
TVPS1-63C
Protectie la supratensiune si sarcina, tensiune joasa, siguranta automata 40A
Caracteristici:  Protecție la supratensiune: reglabilă de la 230V la 300V (setare din fabrică: peste 270V oprire și sub 250V activare)  Protecție la joasă tensiune: reglabilă de la 210V-140V (setare din fabrică: oprire sub 170V și act..
78Lei
TVPS1-40C
Protectie la supratensiune si sarcina, tensiune joasa, siguranta automata 80A
Caracteristici:  Protecție la supratensiune: reglabilă de la 230V la 300V (setare din fabrică: peste 270V oprire și sub 250V activare)  Protecție la joasă tensiune: reglabilă de la 210 V-140 V (setare din fabrică: oprire sub 170 V ș..
94Lei
TVPS1-80C
Releu trifazat pentru protectie la tensiune si curent pana la 100A, siguranta automata
Releu trifazat pentru protectia si monitorizarea tensiunii si curentului unei retele electrice locale. Are protectii impotriva tensiunii joase si inalte si a asimetriei intre faze. Recuperarea automată după un timp prestabilit protejează echipamentul..
310Lei
TVPS3-100
Releu trifazat pentru protectie la tensiune si curent pana la 63A, siguranta automata
Releu trifazat pentru protectia si monitorizarea tensiunii si curentului unei retele electrice locale. Are protectii impotriva tensiunii joase si inalte si a asimetriei intre faze. Recuperarea automată după un timp prestabilit protejează echipamentul..
249Lei
TVPS3-63
Wi-Fi Contor monofazat, 63 A, 230 V
Contor electric monofazat cu protectii de joasa si inalta tensiune, protectie la suprasarcina, protectie la scurgeri, protectie la cutremur. Puteti monitoriza tensiunea, curentul si puterea in orice moment pe ecranul LCD. Conexiune WIFI cu toate apli..
190Lei
TVPS1-63T
WIFI Contor inteligent de energie electrică cu afișaj color și protecții multiple Tuya Smart Life
Contor de putere monofazat cu afisaj color, protectii de joasa si inalta tensiune, protectie la suprasarcina, protectie la scurgeri, protectie la cutremur. Puteți monitoriza tensiunea, curentul și puterea în orice moment pe ecranul LCD. Conexiune WIF..
212Lei
TVPS1-63TC