Aparat de Măsurare a Energiei Solare BTU/ ft2*h) W/m2 Tester de Celule de Energie cu Radiație
Aparat de Măsurare a Energiei Solare este un dispozitiv folosit pentru a măsura puterea pe unitatea de suprafață a radiației solare incidentă care ajunge în zona de detectare a contorului. Dispune de un senzor de lumină de înaltă precizie și oferă o ..
720Lei
T206
Contor de intensitate a campului magnetic, Tester de masurare nucleara, putere RF, intervalul de frecventa de 10Mz~8GHz
TM-196 este proiectat pentru masurarea si monitorizarea intensitatii campului electromagnetic de radiofrecventa (RF) de 38mV pana la 11V/m si capabil sa masoare intervalul de frecventa de 10Mz~8GHz. Cel mai bun pentru: Masurarea intensitatii..
1.999Lei
TM-196
Contor de putere RF pentru radiatii Tester de masurare nucleara contor Geiger
Caracteristici Ecran TFT color Rata dozei de radiatie si masurarea intensitatii RF cu afisaj cu bare. Setarea limbii: engleza, chineza, japoneza si spaniola Setarea alarmei pentru rata dozei de radiatie Setarea intervalului de avertizar..
3.429Lei
TM-93
Detector radiatii unde electrice si magnetice 2000mG
Cu ecranul sau clar si usor de citit este o bucurie sa-l folosesti. Acest aparat nu ar putea fi mai usor de folosit, il pornesti si primesti rezultate cu acuratete si de incredere. Usor de folosit masoara pentru linii electrice, echipament de tran..
1.079Lei
TM-190
Digital LCD radiația electromagnetică Detector EMF metru dozimetru instrument
Caracteristici: Un instrument cu două utilizări, puteţi testa câmpului electric și radiația câmpului magnetic în acelaşi timp. Alarma de sunet-lumina, atunci când rezultatul testului depăşeşte valoarea în condiţii de siguranţă, instrumentul v..
209Lei
EMF-280
Gausmetru, AC / DC Contor de intensitate a campului magnetic Teslametru Magnetometru 3000mT (30000 Gauss)
Aplicatie: Masurati campul magnetic generat din curent continuu (DC, cu afisare prin polaritate magnetica N/S) sau Curent alternativ (AC in 40~500Hz) Masurarea magneticului rezidual dupa prelucrarea pieselor mecanice Masurati magneticul r..
1.820Lei
TM-197
Gauss metru, EMF, ELF, detector de câmp electromagnetic mG
Acest Gauss metru EMF/ELF cu o singură axă este proiectat să măsoare câmpurile electromagnetice cu frecvență foarte joasă (ELF) între 30 ~ 300Hz Oferă afișare în miliGauss (mG) și microTesla (µT) care poate fi schimbată oricând. Ecranul poate fi bloc..
559Lei
T91
Gaussmetru cu 3 axe, EMF, ELF, câmp magnetic, gaussmetru 2000mG
Acest gaussmetru cu trei axe este un instrument științific pentru măsurarea câmpurilor electromagnetice (EMF) cu frecvență extrem de joasă (ELF) între 30 ~ 2000Hz. Citirea în miliGauss (mG) sau microTesla (µT) sunt comutabile oricând printr-o simplă ..
939Lei
T92
Portable digital electromagnetic radiation detector
Features: One instrument with two uses. It can test the electric field and magnetic field radiation at the same time Sound-light alarm, when the test resilt exceeds the safe value, the instrument will alarm automatically Data locking, one-k..
189Lei
GM3120
TENMARS Digital 3- AXIS Power Meter for Radio Frequency Magnetic Field T95
RF Tri- Axis Meter is non directional (isotropic) measuring device with 3- channel measurement sensor(X,Y and Z) that is designed for a reliable measurement and monitoring of Radio- Frequency Electromagnetic Fi..
962Lei
T95
TENMARS Digital Ultra Violet Radiation Meter Professional UVA UVB
Application: This UV-AB meter is an ideal tool for measuring mercury, xenon, metal halide or fluorescent lamps, commonly used for studies in the UVA region, as well as sunlight. Applicable also in the following industrial and laboratory field. ..
689Lei
TM-213