Metode de plata:
La Hitop.ro vă oferim cele mai populare metode de plată pentru achiziții ușoare și rapide.

1. Card de credit / debit
2. Ramburs la livrare
3. Depozit bancar

Metodă de livrare:
Expedierile se fac cu DPD COURIER (ușă în ușă).
Coletul vă va fi livrat cu informațiile pe care ni le-ați dat. Vă rugăm să introduceți telefonul fix și telefonul mobil în formularul de comandă. Toate produsele pe care le avem în stoc în depozitul nostru și vor fi livrate în 1 până la 3 zile lucrătoare. Expedierile se fac zilnic, cu excepția zilelor de sâmbătă, duminică și de sărbătorile oficiale. Clientul nu datorează taxe / taxe suplimentare etc.

Se intoarce:
Compania acceptă returnarea produselor în termen de 14 zile și dacă acestea sunt în ambalajul lor original. Costurile de transport în fiecare caz sunt suportate de client. Înainte de a returna orice produs, contactați-ne mai întâi.

Politica de confidențialitate:
Politica noastră dură de securitate și confidențialitate vă păstrează informațiile de încredere sigure și private. Informațiile pot fi accesate numai de către personal pentru a vă ajuta, accesul este disponibil doar pentru terți, dacă ați acordat o permisiune scrisă sau trebuie să asistați în investigații penale. Hitop.ro este singurul proprietar al informațiilor colectate pe acest site și vă garantăm că nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dvs. către terți.

Colectarea informațiilor:
Prin utilizarea Hitop.ro ne autorizați să colectăm, să păstrăm și să folosim informațiile dvs. personale

  • Procesați-vă comenzile;
  • Procesați-vă înregistrarea de membru;
  • Vă ajută în solicitări de servicii pentru clienți;
  • Vă trimit materiale promoționale;
  • Vă identificăm pe forumurile noastre;
  • Asista la calcularea comisioanelor pentru; programe de afiliere, dropship, en-gros sau de revizuire;
  • Verificați-vă identitatea cu partenerii noștri de plată.

Notă: Nimeni altul decât dvs. nu vă poate accesa parola, inclusiv personalul nostru.

Notificarea modificărilor:
Dacă decidem să schimbăm politica noastră de confidențialitate, vom posta aceste modificări la această declarație de confidențialitate, la pagina de pornire și la alte locuri pe care le considerăm adecvate, astfel încât să fiți conștienți de ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă oricare, îl dezvăluim. Clienții sunt responsabili pentru verificarea periodică a confidențialității și politicii disponibile pe site pentru modificări. Dacă facem modificări semnificative la această politică, vă vom notifica aici sau printr-o notificare pe pagina noastră de pornire.