Politica noastră dură de securitate și confidențialitate vă păstrează informațiile de încredere sigure și private. Informațiile pot fi accesate numai de către personal pentru a vă ajuta, accesul este disponibil doar pentru terți, dacă ați acordat o permisiune scrisă sau trebuie să asistați în investigații penale. HELI INNOVATION Ltd este singurul proprietar al informațiilor colectate pe acest site și vă garantăm că nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dvs. către terți.

Colectarea informațiilor

Prin utilizarea Hitop.ro ne autorizați să colectăm, să păstrăm și să folosim informațiile dvs. personale

  • Procesați-vă comenzile;
  • Procesați-vă înregistrarea de membru;
  • Vă ajută în solicitări de servicii pentru clienți;
  • Vă trimit materiale promoționale;
  • Vă identificăm pe forumurile noastre;
  • Asista la calcularea comisioanelor pentru; programe de afiliere, dropship, en-gros sau de revizuire;
  • Verificați-vă identitatea cu partenerii noștri de plată.

Ce informații colectăm și stocăm?

Notă: Nimeni altul decât dvs. nu vă poate accesa parola, inclusiv personalul nostru.

Cum colectăm informațiile?

1. Când navigați pe site-ul nostru web, putem colecta adresa dvs. IP, browserul, sistemul de operare și adresa URL pe care o solicitați.
2. Când comandați pe site-ul nostru web, putem colecta adresa de e-mail înregistrată, parola, porecla, adresa IP, data și ora, browserul și sistemul de operare, adresa URL pe care o solicitați, adresa de e-mail PayPal și adresa de expediere PayPal.
3. Dacă avem un parteneriat cu dvs., putem colecta mai multe informații, de exemplu, numărul dvs. de telefon, site-ul dvs. web, MSN, Facebook, adresa URL online pentru recenzii și mărturii.

Cum stocăm informațiile dvs. personale?

Avem un sistem de stocare sigur atât pentru informații offline, cât și online, pentru a ne asigura că informațiile dvs. sunt bine protejate. Cu toate acestea, rămâne important să nu partajați niciodată numele de utilizator și parola cu nicio altă persoană.

În timp ce ne propunem să stocăm informațiile dvs. personale în siguranță și private, nu vom fi responsabili pentru orice încălcare a securității cauzată de terți și nici nu declarăm că Hitop.ro este complet sigură.

Cum accesez informațiile stocate?

Aveți dreptul de a vizualiza, actualiza și corecta informațiile stocate de Hitop.ro. Pentru a accesa informațiile dvs. personale conectați-vă la contul dvs. Hitop și faceți clic pe detaliile mele sau contactați sales@Hitop.ro

Linkuri externe

Site-ul nostru web conține linkuri către alte site-uri externe. Vă rugăm să rețineți că HELI INNOVATION Ltd nu este responsabilă pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri. Încurajăm utilizatorii să fie conștienți când părăsesc site-ul nostru și să citească declarațiile de confidențialitate ale fiecărui site web care colectează informații de identificare personală. Această declarație de confidențialitate se aplică numai informațiilor colectate de acest site web.

Notificarea modificărilor

Dacă decidem să schimbăm politica noastră de confidențialitate, vom posta aceste modificări la această declarație de confidențialitate, la pagina de pornire și la alte locuri pe care le considerăm adecvate, astfel încât să fiți conștienți de ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă oricare, îl dezvăluim. Clienții sunt responsabili pentru verificarea periodică a confidențialității și politicii disponibile pe site pentru modificări. Dacă facem modificări semnificative la această politică, vă vom notifica aici sau printr-o notificare pe pagina noastră de pornire.

Întrebări sau îngrijorări

Întrebările referitoare la politica noastră de confidențialitate sau la alte materiale legate de politici pot fi adresate personalului nostru de asistență, făcând clic pe linkul „Contactați-ne” din meniul lateral.

HELI INNOVATION Ltd.
Înscriere în registre publice: UIC 203368123
Bulgaria, Varna, 9000, str. 1 Mladejka.

Adresa de activitate a companiei:
Bulgaria, Varna, 9000, 6 Qn Huniqdi Bul., Biroul 207
Tel: +359896877733
E-mail: sales@Hitop.ro